Як приготувати перець, фарширований овочами, м’ясом і рисом



Як приготувати перець, фарширований овочами, м' /></div>
</p>
<p>Фаршировані перці – це одне з тих небагатьох страв, яка поєднує в собі чудові смакові якості і користь для нашого організму.<span id= Овочі, рис і м’ясний фарш – ось основні інгредієнти страви. Завдяки їм, після поїдання фаршированих перців, ми надовго забуваємо про почуття голоду і, при цьому, не набираємо зайві калорії.

Єдиний мінус страви полягає в тому, що його приготування – це досить трудомісткий і тривалий процес. Але якщо Ви плануєте затіяти бенкет на весь світ, то болгарський перець фарширований м’ясом і рисом не матиме рівних за цим застіллям.

Що потрібно для приготування фаршированих перців?

  • перець болгарський середніх розмірів (1,5 кг);
  • пропарений рис (300 г);
  • м’ясний фарш (1 кг);
  • великі цибулини (2 шт.);
  • велика морква (2 шт.);
  • пучок зелені петрушки;
  • томатний сік (0,5 л);
  • томатна паста (2-3 ст. ложки);
  • соняшникова олія;
  • чорний мелений перець;
  • збір ароматних трав.
  • сіль.

Як готувати фаршировані перці?

Рецепт складається з декількох окремих кроків.

1. Свіжий болгарський перець промиваємо холодною водою. Відрізаємо верхівки і витягуємо з нього весь вміст.

Як приготувати перець, фарширований овочами, м' /></div>
</p>
<p>2. Опускаємо очищений перець на кілька хвилин в підсолений окріп. Це потрібно для того щоб перці стали м’якшими і їх було легше фарширувати. Після цього витягуємо овочі з води і даємо їм час підсохнути.</p>
<p>3. У невеликій каструльці, на маленькому вогні, варимо пропарений рис. Чи не доводимо його до стадії повної готовності, рис повинен бути напівсирим. Якщо рис не варити, є ймовірність того, що він буде твердим в готовій страві, а, якщо додати повністю готовий рис, то він, швидше за все, розваритися. Таким чином, оптимальним варіантом залишається недоварений рис. Перекладаємо його на тарілку і даємо час охолонути.</p>
<p>4. Очищаємо моркву і великий лук. Морквину подрібнюємо на крупній тертці, а цибулю шаткуємо невеликими шматочками. Кладемо овочі на гарячу сковорідку з, попередньо підігрітим, соняшниковою олією і підсмажуємо.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.80 -->
<div class=

5. Додаємо до обсмаженою овочам кілька ложок томатної пасти. Ретельно перемішуємо вміст сковорідки і тримаємо на вогні ще 2 хвилини.

Як приготувати перець, фарширований овочами, м' /></div>
</p>
<p>6. У глибоку миску викладаємо сирий м’ясний фарш. Додаємо до нього спеції і збір ароматних трав. Сюди ж кладемо відварений рис і підсмажені овочі з томатом. Дуже ретельно все це перемішуємо.</p>
<p>7. Шаткуємо дрібно зелень петрушки і додаємо її до м’ясної суміші. Ще раз перемішуємо.</p>
<p><div style=Як приготувати перець, фарширований овочами, м' />

<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.80 -->
<div class=

8. Починаємо фарширувати перчики. Для цього беремо чайну ложечку, набираємо в неї трохи фаршу і кладемо на саме дно перцю. Продовжуємо це робити до тих пір, поки овоч повністю не буде заповнений. Відкладаємо його в сторону. Фаршируємо всі інші перці.

Як приготувати перець, фарширований овочами, м' /></div>
</p>
<p>9. Наливаємо в стакан томатний сік. Додаємо до нього трохи спецій і гарненько перемішуємо. Якщо томатного соку немає, можна зробити його з томатної пасти. Для цього в склянку кладемо 1-2 ложки пасти і заливаємо її теплою водою. Соком ми будемо заливати фарширований перець.</p>
<p><div style=Як приготувати перець, фарширований овочами, м' /></div>
</p>
<p>10. Ставимо на вогонь велику каструлю або глибокий казан. Наливаємо сюди трохи соняшникової олії. Акуратно викладаємо перець з начинкою.</p>
<p>11. Заливаємо вміст каструлі томатним соком.</p>
<p><div style=Як приготувати перець, фарширований овочами, м' /></div>
</p>
<p>Як тільки він закипить, робимо невеликий вогонь і накриваємо перці кришкою. Тушкуємо близько 40 хвилин. При необхідності періодично доливаємо томатний сік (якщо він википає). Для перевірки на готовність, проткніть перець виделкою. Якщо він не твердий, то страва готова.</p>
<p><div style=Як приготувати перець, фарширований овочами, м' /></div>
</p>
<p>Розкладаємо готовий перець по тарілках і подаємо до столу разом з парою ложок сметани.</p>
<p><div style=Як приготувати перець, фарширований овочами, м' /></div>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.80 -->
<div class=

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*