Єдиний мінус страви полягає в тому, що його приготування – це досить трудомісткий і тривалий процес. Але якщо Ви плануєте затіяти бенкет на весь світ, то болгарський перець фарширований м’ясом і рисом не матиме рівних за цим застіллям.
Що потрібно для приготування фаршированих перців?
- перець болгарський середніх розмірів (1,5 кг);
- пропарений рис (300 г);
- м’ясний фарш (1 кг);
- великі цибулини (2 шт.);
- велика морква (2 шт.);
- пучок зелені петрушки;
- томатний сік (0,5 л);
- томатна паста (2-3 ст. ложки);
- соняшникова олія;
- чорний мелений перець;
- збір ароматних трав.
- сіль.
Як готувати фаршировані перці?
Рецепт складається з декількох окремих кроків.
1. Свіжий болгарський перець промиваємо холодною водою. Відрізаємо верхівки і витягуємо з нього весь вміст.
5. Додаємо до обсмаженою овочам кілька ложок томатної пасти. Ретельно перемішуємо вміст сковорідки і тримаємо на вогні ще 2 хвилини.
8. Починаємо фарширувати перчики. Для цього беремо чайну ложечку, набираємо в неї трохи фаршу і кладемо на саме дно перцю. Продовжуємо це робити до тих пір, поки овоч повністю не буде заповнений. Відкладаємо його в сторону. Фаршируємо всі інші перці.
Leave a Reply