Рецепти закусок, бутербродів і салатів з помідорами, сиром і ковбасою



Щоб приготувати смачну закуску, бутерброди або салат вам буде потрібно наступний набір – помідори, сир, ковбаса, яйця. Це найбільш ходові продукти на кухні. Як їх можна комбінувати і що приготувати з цих інгредієнтів, читайте в нашій статті.

1. Салат з томатів з ковбасою і сиром

Рецепти закусок, бутербродів і салатів з помідорами, сиром і ковбасою

продукти:

  • копчена ковбаса – 200 г;
  • плавлений сирок – 1 шт .;
  • яйця – 5 шт .;
  • солодкий і м’ясистий томат – 1 шт .;
  • часник – 2 зуба;
  • соус для салатів або майонез – 5 столових ложок.

Приготування:

Видавити часник через чеснокодавку, змішати з майонезом. Зняти шкірку з ковбаси, нарізати спочатку пластинками, потім соломкою.

На дно глибокої тарілки покласти ковбасну нарізку і обмазати її часниковим соусом.

Зверху викласти помідорову нарізку, потім шар з тертих на крупній тертці яєць. Змастити рясно гострим соусом.

Присипати яйця тертим сиром і ще раз обмазати майонезом. Прикрасити красиво яєчними і помідорним часточками, покласти пару листочків петрушки.

Закусочний салатик для повсякденного або святкового столу буде готовий через годину після просочення в холодильнику.

2. Бутерброди з ковбаси, яєць і помідорів на швидку руку

Рецепти закусок, бутербродів і салатів з помідорами, сиром і ковбасою

Цей легкий в приготуванні і смачний перекус на швидку руку ви можете приготувати буквально за 10 хвилин.

Необхідні інгредієнти:

  • копчена ковбаса – 300 г;
  • сир голландський (або будь-який інший) – 200 г;
  • відварне круто яйце – 3 шт .;
  • солодкі помідори «чері» (можна звичайні) – 5 шт .;
  • майонез або вершкове масло для змащення хліба;
  • свіжий хліб або батон;
  • зелень кропу або петрушки – для сервірування.

Приготування:

Нарізати тоненько хлібець, змастити кожну скибочку шаром майонезу або масла. Кому, що до душі.

Нарізати тоненько ковбаску, сирок, яйця пластинками і помідори черрі навпіл.

Укласти на хлібець всі інгредієнти в такій послідовності: спочатку два шматочки ковбаси. На один шматочок ковбаси покласти яєчну пластинку, а на другий – спочатку сир, потім половинку томата черрі.

Посередині покласти пару листочків петрушки. Ось і все закусочні бутерброди на швидку руку готові. Вони стану відмінним доповненням до будь-якої страви і добре поєднуються з чашкою чорного чаю.

3. Сир з ковбасою і помідорами в лаваші

Рецепти закусок, бутербродів і салатів з помідорами, сиром і ковбасою

Спосіб приготування цього смачного і дуже ситного рулетика досить простий. Тому, якщо до вас завітають несподівано гості, ви завжди встигнете приготувати таку закуску до столу.

Отже, що потрібно:

  • ковбаса-варенка – 0,5 кг;
  • часник – 4 зубчики;
  • сир – 270 г;
  • помідори середнього розміру – 4 шт .;
  • майонез – 300 г;
  • сіль перець;
  • лаваш – 4 листи.

Приготування:

Спочатку потрібно нарізати дрібно ковбаску. Потім промити помідори, просушити і дрібно порізати. Натерти сир. Очистити часник, придушити або натерти на тертці. Розрівняти лаваш, розкласти всі продукти шарами в наступній послідовності: сир, ковбаса, помідори.



Змішати майонез з часником, посолити, поперчити і полити часниковим соусом помідори. Загорнути лаваш в рулет. Кожну заготовку перекласти на деко і відправити в духову шафу на десять хвилин при температурі 180 градусів або поставити на п’ять хвилин в мікрохвильовку.

Закуска подається як в гарячому, так і в холодному вигляді. Розрізати рулет на порційні шматочки і можна знімати пробу.

4. Піца з ковбаси, помідорів з сиром

Рецепти закусок, бутербродів і салатів з помідорами, сиром і ковбасою


Склад продуктів:

  • ковбаса копчена – 300 г;
  • сир – 270 г;
  • борошно біла – 1,7 склянки;
  • вода – 120 мл;
  • помідори – 3 шт .;
  • сухі дріжджі – 1 чайна ложка;
  • олія соняшникова – 3 столових ложки;
  • сіль перець;
  • кетчуп;
  • будь-яка зелень.

Приготування:

Підігріти в каструльці воду, всипати в неї дріжджі, розмішати. Через чверть години всипати дрібку солі і дві столові ложки олії. Просіяти борошно і невеликими порціями підсипати в рідку масу, не забуваючи постійно помішувати.

Вимісити тісто руками, щоб воно вийшло однорідним і без грудок, накрити рушником або плівкою і залишити для вистоювання на двадцять хвилин.

Поки тісто набухає, можна приступити до приготування начинки. Нарізати ковбасу і томати кружальцями. Натерти на дрібну тертку сир.

Один невеликий секрет – найсмачнішою виходить піца з сиром моцарелла. Тому, не пошкодуйте грошей і купіть саме цей сорт сиру. А можна зробити мікс – змішати будь тертий сир з сиром моцарелла. Так вийде ще смачніше.

За цей час тісто вже встигне піднятися, пом’яти його злегка і розкачати круглим пластом. Змастити лист паперу маслом, перекласти на нього тісто і разом все викласти на деку.

Змастити поверхню тесту кетчупом, можна ще і майонезом, якщо бажаєте. Розкласти красиво кружечки ковбаски. Наверх ковбаси укласти помідори. Присипати все це сиром і злегка поперчити. Перець можна і не додавати.

Така піца готується дуже швидко. Всього лише двадцять хвилин при температурі 180 градусів і пікантне блюдо буде готово.

Витягти піцу з духовки, присипати дрібно нарубаної зеленню.

5. Омлет з ковбасою, сиром і помідорами

Рецепти закусок, бутербродів і салатів з помідорами, сиром і ковбасою

Складові компоненти:

  • бурі томати – 3 шт .;
  • яйця – 5 шт .;
  • молоко – 0,5 склянки;
  • сир – 100 г;
  • ковбаса варена або копчена – 100 г;
  • сіль перець;
  • зелень кропу;
  • масло рослинне без запаху.

Приготування:

Нарізати кільцями томати і ковбасу. Злегка обсмажити ковбаску на рослинній олії з двох сторін.

Потім додати помідори, трохи підсолити, поперчити і накрити кришкою, щоб томати, добре пропарити.

Потім зняти кришку і дати соку повністю випаруватися.

Вбити в глибоку миску яйця, збити віночком, додати сіль і тертий на крупну тертку сир. Влити молоко, перемішати. Промити зелень, дрібно порубати і додати до яєць.

Залити сирно-яєчною масою ковбасу з томатами, зменшити вогонь на мінімум і накрити сковорідку кришкою.

Омлет потрібно періодично перемішувати, щоб всі продукти, як слід пропарити.

Таким же чином ви можете приготувати і яєчню з ковбасою, сиром і помідорами. Тільки яйця потрібно забивати відразу ж в сковороду, потім присипати перчиком, тертим сиром і зеленню кропу.

Яєчня виходить просто обладнаний – кріп разом з сиром надають такої страви ніжний аромат і смак.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*