Рецептів приготування домашньої випічки безліч. Сьогодні ми розповімо про те, як спекти вівсяне печиво швидко і просто з додаванням різних інгредієнтів.
- Печиво з геркулесовой крупи з бананом
- Печиво Геркулесові з шоколадними чіпсами
- Вівсяне печиво з ваніллю і корицею
- Печиво з вівсянки з медом
1. Печиво з геркулесовой крупи з бананом
Готується такий легкий і смачний десерт з наступних компонентів:
- Стиглі банани – 2 шт.
- Мелена кориця – 10 г.
- Мигдаль пластинками для посипання.
- Вівсяні пластівці – 300 г.
- жменю родзинок.
Очищену від шкірки м’якоть банана, порізати шматками, розім’яти будь-яким предметом. Посипати цю масу вівсянкою, гарненько перемішати.
Сушений виноград залити крутим окропом. Коли вони розм’якнуть, злити воду і відкинути родзинки на друшляк, перекласти до загальної маси.
Додати в тісто корицю, ще раз все гарненько перемішати і сформувати сирі заготовки в будь-якій формі.
Встелити деко пергаментом, перекласти на нього заготовки, злегка прим’яти і поставити в розігріту до ста вісімдесяти градусів, духову шафу. Час випікання вівсяного печива з бананом становить п’ятнадцять хвилин.
2. Печиво Геркулесові з шоколадними чіпсами
Як спекти цей смачний десерт? Для приготування цієї ароматної і ніжною випічки потрібно:
- Тростинний цукровий пісок – 100 г.
- Сода – пів чайної ложки.
- Гаряча вода – 30 г.
- Борошно пшеничне – 100 г.
- Вершкове масло – 80 г.
- Геркулесові пластівці – 250 г.
- Сіль – 1 щіпка.
- Чіпси шоколадні – 1 жменя.
Розм’якшити вершкове масло, перекласти в миску, посипати цукром і збити на піну. Просіяти борошно разом з сіллю і содою, залити водою і гарненько перемішати, щоб не було грудочок. Додати до рідкої масі вівсянку, шоколадні чіпси і масляну суміш. Перемішати всі продукти до отримання однорідної суміші. Зліпити з тіста печиво будь-якої форми. Розкласти рівномірно на пекарської формі, засіяна пергаментним листом.
Помістити печиво з вівсяних пластівців з шоколадом в духову шафу випікатися на двадцять хвилин з температурою 180 градусів.
3. Вівсяне печиво з ваніллю і корицею
Це найпростіший рецепт приготування вівсяного печива, для якої необхідні наступні продукти:
- Геркулесова крупа – 250 г.
- Цукор – 125 г.
- Масло вершкове (маргарин) – 100 г.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 70 г.
- Кориця, ванільний цукор – по 2 щіпки.
З’єднати всі сухі інгредієнти, крім вівсянки, просіяти. У глибоку ємність вбити яйце, злегка збити, додати до нього цукор, перемішати. Розм’якшити вершкове масло, порізати шматочками, додати до яєчної маси, перемішати. Посипати рідку суміш вівсяними пластівцями і залишити на десять хвилин, щоб вони набрякли. В самому кінці додати сухі інгредієнти, перемішати і тісто готове.
Сформувати з нього невеликі кульки. Перекласти заготовки на деко, вистелений фольгою або пергаментом і поставити випікатися в духову шафу на двадцять хвилин з температурою сто сімдесят градусів.
Цей рецепт вівсяного печива простого, але смачного неодмінно сподобається всім членам вашої родини.
4. Печиво з вівсянки з медом
Необхідні інгредієнти:
- Вівсянка – 250 г.
- Борошно пшеничне – 250 г.
- Сметана – 130 г.
- Масло вершкове – 120 г.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 130 г.
- Сода – пів чайної ложки.
- Рідкий мед – 120 г.
готування:
- Змішати борошно з содою, просіяти.
- Розм’якшити масло в умовах кімнатної температури, Додати до нього цукор, збити на піну.
- Додати до масляної суміші пластівці, яйце, сметану і мед. Перемішати всі продукти, посипати сухою сумішшю і ще раз все гарненько розмішати.
- Тісто має вийти не занадто рідким і не дуже густим. Сформувати з нього кулі невеликого розміру, злегка приплюснути.
Перекласти сформовані коржі на деко, вистелений пергаментом і поставити на двадцять хвилин в духовку, розігріту до ста вісімдесяти градусів.
Leave a Reply