Домашнє вівсяне печиво на швидку руку



Рецептів приготування домашньої випічки безліч. Сьогодні ми розповімо про те, як спекти вівсяне печиво швидко і просто з додаванням різних інгредієнтів.

  1. Печиво з геркулесовой крупи з бананом
  2. Печиво Геркулесові з шоколадними чіпсами
  3. Вівсяне печиво з ваніллю і корицею
  4. Печиво з вівсянки з медом

1. Печиво з геркулесовой крупи з бананом

Готується такий легкий і смачний десерт з наступних компонентів:

  • Стиглі банани – 2 шт.
  • Мелена кориця – 10 г.
  • Мигдаль пластинками для посипання.
  • Вівсяні пластівці – 300 г.
  • жменю родзинок.

Очищену від шкірки м’якоть банана, порізати шматками, розім’яти будь-яким предметом. Посипати цю масу вівсянкою, гарненько перемішати.

Сушений виноград залити крутим окропом. Коли вони розм’якнуть, злити воду і відкинути родзинки на друшляк, перекласти до загальної маси.

Додати в тісто корицю, ще раз все гарненько перемішати і сформувати сирі заготовки в будь-якій формі.

Встелити деко пергаментом, перекласти на нього заготовки, злегка прим’яти і поставити в розігріту до ста вісімдесяти градусів, духову шафу. Час випікання вівсяного печива з бананом становить п’ятнадцять хвилин.

2. Печиво Геркулесові з шоколадними чіпсами

Домашнє вівсяне печиво на швидку руку

Як спекти цей смачний десерт? Для приготування цієї ароматної і ніжною випічки потрібно:

  • Тростинний цукровий пісок – 100 г.
  • Сода – пів чайної ложки.
  • Гаряча вода – 30 г.
  • Борошно пшеничне – 100 г.
  • Вершкове масло – 80 г.
  • Геркулесові пластівці – 250 г.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Чіпси шоколадні – 1 жменя.

Розм’якшити вершкове масло, перекласти в миску, посипати цукром і збити на піну. Просіяти борошно разом з сіллю і содою, залити водою і гарненько перемішати, щоб не було грудочок. Додати до рідкої масі вівсянку, шоколадні чіпси і масляну суміш. Перемішати всі продукти до отримання однорідної суміші. Зліпити з тіста печиво будь-якої форми. Розкласти рівномірно на пекарської формі, засіяна пергаментним листом.



Помістити печиво з вівсяних пластівців з шоколадом в духову шафу випікатися на двадцять хвилин з температурою 180 градусів.

3. Вівсяне печиво з ваніллю і корицею

Домашнє вівсяне печиво на швидку руку

Це найпростіший рецепт приготування вівсяного печива, для якої необхідні наступні продукти:

  • Геркулесова крупа – 250 г.
  • Цукор – 125 г.
  • Масло вершкове (маргарин) – 100 г.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 70 г.
  • Кориця, ванільний цукор – по 2 щіпки.

З’єднати всі сухі інгредієнти, крім вівсянки, просіяти. У глибоку ємність вбити яйце, злегка збити, додати до нього цукор, перемішати. Розм’якшити вершкове масло, порізати шматочками, додати до яєчної маси, перемішати. Посипати рідку суміш вівсяними пластівцями і залишити на десять хвилин, щоб вони набрякли. В самому кінці додати сухі інгредієнти, перемішати і тісто готове.

Сформувати з нього невеликі кульки. Перекласти заготовки на деко, вистелений фольгою або пергаментом і поставити випікатися в духову шафу на двадцять хвилин з температурою сто сімдесят градусів.

Цей рецепт вівсяного печива простого, але смачного неодмінно сподобається всім членам вашої родини.

4. Печиво з вівсянки з медом

Домашнє вівсяне печиво на швидку руку

Необхідні інгредієнти:

  • Вівсянка – 250 г.
  • Борошно пшеничне – 250 г.
  • Сметана – 130 г.
  • Масло вершкове – 120 г.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 130 г.
  • Сода – пів чайної ложки.
  • Рідкий мед – 120 г.

готування:

  1. Змішати борошно з содою, просіяти.
  2. Розм’якшити масло в умовах кімнатної температури, Додати до нього цукор, збити на піну.
  3. Додати до масляної суміші пластівці, яйце, сметану і мед. Перемішати всі продукти, посипати сухою сумішшю і ще раз все гарненько розмішати.
  4. Тісто має вийти не занадто рідким і не дуже густим. Сформувати з нього кулі невеликого розміру, злегка приплюснути.

Перекласти сформовані коржі на деко, вистелений пергаментом і поставити на двадцять хвилин в духовку, розігріту до ста вісімдесяти градусів.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*