Друзі, здрастуйте! Ми вже розповідали про домашнє печиво "Ковбаска", а торти без випічки -теж відмінна знахідка для багатьох господинь. Адже, погодьтеся, часу на випічку не вистачає у багатьох, а порадувати своїх рідних і гостей чимось смачненьким хочеться завжди. Тому рецепти приготування таких десертів як ніколи актуальні. Сьогодні ми розповімо, як приготувати торт без випічки з печивом і згущеним молоком будинку в декількох варіаціях.
- Торт «Ледачі рибки»
- Торт «Мурашник» з печива зі згущеним молоком
- Солодка ковбаска з печива і згущеного молока
- Чізкейк без випічки зі згущеним молоком і з желатином
1. Торт «Ледачі рибки»
Як приготувати цей швидкий, легкий і дивовижно смачний десерт? Для цього потрібно:
- Печиво «крекер» в формі рибок – 0,6 кг.
- Сметана – 950 мл.
- Цукор-пісок – при необхідності.
- Згущене молоко – 2 банки.
- Ванілін – 2 пакетики.
Покрокове приготування:
- Перекласти в глибоку ємність згущенку зі сметаною, висипати цукор, якщо потрібно і додати ванілін для смаку. Збити всі продукти до отримання однорідної маси.
- Пересипати крекери в круглу форму з високими бортами і залити збитим кремом так, щоб він повністю покрив всі вироби.
- Зверху торт з печива рибки зі згущеним молоком можна посипати тертим чорним шоколадом, кокосовою стружкою або шматочками банана з полуницею.
2. Торт «Мурашник» з печива зі згущеним молоком
Необхідні інгредієнти:
- Печиво топленка – 300 г.
- Згущене молоко – 1/2 банки.
- Масло коров’яче – 100 г.
- Сметана – 20 г.
- Подрібнені волоські горіхи, мак і тертий чорний шоколад – для прикраси.
Покрокове приготування:
- Подрібнити печиво на шматочки середнього розміру. Розм’якшити вершкове масло, змішати зі сметаною і згущеним молоком, збити до однорідності міксером.
- Змішати печиво з масляною сумішшю, додати горіхи, перемішати.
- Викласти цю масу гіркою на красивою тарілці, посипати зверху маком і тертим шоколадом.
- Через годинку після просочення торт мурашник можна подавати на стіл.
3. Солодка ковбаска з печива і згущеного молока
Для приготування такої смакоти потрібно:
- Печиво «Ювілейне» – 700 г.
- Згущене молоко – 450 г.
- Масло коров’яче – 230 г.
- Какао – 3,5 чайних ложки.
Покрокове приготування:
- Роздрібнити печиво на маленькі фрагменти. Додати до сухого продукту розм’якшене вершкове масло, перемішати.
- Потім посипати цю суміш какао і додати згущене молоко, добре розмішати, щоб всі продукти рівномірно розподілилися. З готового тіста сформувати рулетики у вигляді ковбасок. Загорнути вироби поліетиленом або харчовою плівкою і покласти в морозильник на три години.
- Витягти заморожений продукт, порізати на шматочки будь-якої ширини. Через годинку після того, як солодка нарізка нагріється в умовах кімнатної температури, її можна подавати до столу.
4. Чізкейк без випічки зі згущеним молоком і з желатином
компоненти:
- Сметана – 0,5 л.
- Згущене молоко – 250 г.
- Масло коров’яче – 100 г.
- Печиво пісочне – 230 г.
- Желатин – 10 г.
- Вода – 60 мл.
Покрокове приготування:
- Подробити на дрібні шматочки печиво, змішати його з м’яким вершковим маслом, добре перемішати.
- На дно круглої пекарської форми покласти лист пергаменту або фольги. Розкласти рівномірно на її поверхні суміш з масла і печива.
- Залити желатин кип’яченою, охолодженою водою і відставити на п’ятнадцять хвилин.
- Помістити чашку з желатинової масою в гарячу воду і потримати до тих пір, поки желатин повністю не розтопиться.
- Далі потрібно змішати наступні компоненти: сметану, згущене молоко і розчинену желатинову масу. Розмішати всі продукти і залити цією сумішшю печиво.
- Помістити тортик в холодильник для застигання на три години.
- Під час охолодження чізкейк зі згущеним молоком і сметаною можна красиво прикрасити нарізкою з ягід або фруктів.
Дістати застиглий десерт з холодильника, розняти форму, перекласти акуратно на широку тарілку, порізати на красиві шматочки і можна подавати до столу.
Leave a Reply