Готуємо швидкі торти з печінки зі згущеним молоком



Друзі, здрастуйте! Ми вже розповідали про домашнє печиво "Ковбаска", а торти без випічки -теж відмінна знахідка для багатьох господинь. Адже, погодьтеся, часу на випічку не вистачає у багатьох, а порадувати своїх рідних і гостей чимось смачненьким хочеться завжди. Тому рецепти приготування таких десертів як ніколи актуальні. Сьогодні ми розповімо, як приготувати торт без випічки з печивом і згущеним молоком будинку в декількох варіаціях.

  1. Торт «Ледачі рибки»
  2. Торт «Мурашник» з печива зі згущеним молоком
  3. Солодка ковбаска з печива і згущеного молока
  4. Чізкейк без випічки зі згущеним молоком і з желатином

1. Торт «Ледачі рибки»

Готуємо швидкі торти з печінки зі згущеним молоком

Як приготувати цей швидкий, легкий і дивовижно смачний десерт? Для цього потрібно:

  • Печиво «крекер» в формі рибок – 0,6 кг.
  • Сметана – 950 мл.
  • Цукор-пісок – при необхідності.
  • Згущене молоко – 2 банки.
  • Ванілін – 2 пакетики.

Покрокове приготування:

  1. Перекласти в глибоку ємність згущенку зі сметаною, висипати цукор, якщо потрібно і додати ванілін для смаку. Збити всі продукти до отримання однорідної маси.
  2. Пересипати крекери в круглу форму з високими бортами і залити збитим кремом так, щоб він повністю покрив всі вироби.
  3. Зверху торт з печива рибки зі згущеним молоком можна посипати тертим чорним шоколадом, кокосовою стружкою або шматочками банана з полуницею.

2. Торт «Мурашник» з печива зі згущеним молоком

Готуємо швидкі торти з печінки зі згущеним молоком

Необхідні інгредієнти:

  • Печиво топленка – 300 г.
  • Згущене молоко – 1/2 банки.
  • Масло коров’яче – 100 г.
  • Сметана – 20 г.
  • Подрібнені волоські горіхи, мак і тертий чорний шоколад – для прикраси.

Покрокове приготування:

  1. Подрібнити печиво на шматочки середнього розміру. Розм’якшити вершкове масло, змішати зі сметаною і згущеним молоком, збити до однорідності міксером.
  2. Змішати печиво з масляною сумішшю, додати горіхи, перемішати.
  3. Викласти цю масу гіркою на красивою тарілці, посипати зверху маком і тертим шоколадом.
  4. Через годинку після просочення торт мурашник можна подавати на стіл.

3. Солодка ковбаска з печива і згущеного молока

Готуємо швидкі торти з печінки зі згущеним молоком



Для приготування такої смакоти потрібно:

  • Печиво «Ювілейне» – 700 г.
  • Згущене молоко – 450 г.
  • Масло коров’яче – 230 г.
  • Какао – 3,5 чайних ложки.

Покрокове приготування:

  1. Роздрібнити печиво на маленькі фрагменти. Додати до сухого продукту розм’якшене вершкове масло, перемішати.
  2. Потім посипати цю суміш какао і додати згущене молоко, добре розмішати, щоб всі продукти рівномірно розподілилися. З готового тіста сформувати рулетики у вигляді ковбасок. Загорнути вироби поліетиленом або харчовою плівкою і покласти в морозильник на три години.
  3. Витягти заморожений продукт, порізати на шматочки будь-якої ширини. Через годинку після того, як солодка нарізка нагріється в умовах кімнатної температури, її можна подавати до столу.

4. Чізкейк без випічки зі згущеним молоком і з желатином

Готуємо швидкі торти з печінки зі згущеним молоком


компоненти:

  • Сметана – 0,5 л.
  • Згущене молоко – 250 г.
  • Масло коров’яче – 100 г.
  • Печиво пісочне – 230 г.
  • Желатин – 10 г.
  • Вода – 60 мл.

Покрокове приготування:

  1. Подробити на дрібні шматочки печиво, змішати його з м’яким вершковим маслом, добре перемішати.
  2. На дно круглої пекарської форми покласти лист пергаменту або фольги. Розкласти рівномірно на її поверхні суміш з масла і печива.
  3. Залити желатин кип’яченою, охолодженою водою і відставити на п’ятнадцять хвилин.
  4. Помістити чашку з желатинової масою в гарячу воду і потримати до тих пір, поки желатин повністю не розтопиться.
  5. Далі потрібно змішати наступні компоненти: сметану, згущене молоко і розчинену желатинову масу. Розмішати всі продукти і залити цією сумішшю печиво.
  6. Помістити тортик в холодильник для застигання на три години.
  7. Під час охолодження чізкейк зі згущеним молоком і сметаною можна красиво прикрасити нарізкою з ягід або фруктів.

Дістати застиглий десерт з холодильника, розняти форму, перекласти акуратно на широку тарілку, порізати на красиві шматочки і можна подавати до столу.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*