Пісочне печиво через м’ясорубку – рецепти, улюблені з дитинства



Домашні вироби багато в чому перевершують випічку з магазину, буфета або їдальні. Особливо печиво, спечене своїми руками, вражає своєю ніжністю, свіжістю і ароматом. Сьогодні ми хочемо вам запропонувати рецепти пісочного печива через м’ясорубку, котороие були дуже популярні ще у врмени СРСР.

Пісочне тісто для печива через м’ясорубку полягає у вдалій угрупованню продуктів і надання невигадливій форми кондитерським виробам. Саме ж тісто також має відмінну рису, будучи пісочним, воно обов’язково замішується на маргарині, вершковому маслі, смальці.

Рецепт на свинячому смальці – привіт з радянського минулого (дуже смачний привіт!)

Пісочне печиво через м' /></div>
</p>
<p>Серед кулінарів сучасного суспільства завелося готувати випічку на вершкової основі. Хоча зовсім недавно, особливо в радянські часи, саморобний домашнє печиво готувалося на тваринному жирі-смальці. Він насичується печиво особливим смаком, надаючи певну ситість. Розглянемо рецепт пісочного печива через м’ясорубку зі смальцем.</p>
<p>Продукти для тіста:</p>
<ul>
<li>2 курячі яйця;</li>
<li>1 склянка цукру;</li>
<li>250 г сметани;</li>
<li>750 г борошна;</li>
<li>ванільний цукор;</li>
<li>200 г смальцю.</li>
</ul>
<p>виготовлення</p>
<p>Змішуємо всі інгредієнти. Отримане тісто ставимо на одну годину в холодильник. Після закінчення часу пропускаємо тісто через м’ясорубку і формуємо наше печиво. Випікати в попередньо розігрітій до 180С духовці до отримання золотистого кольору зверху печива.</p>
<h2>Рецепт від Юлії Висоцької, ведучої програми «Їмо вдома»</h2>
<p><div style=Пісочне печиво через м' /></div>
</p>
<p>Продукти для тіста:</p>
<ul>
<li>420 г борошна;</li>
<li>150 г цукрового піску;</li>
<li>2 курячі яйця;</li>
<li>половина чайної ложки соди;</li>
<li>половина чайної ложки екстракту ванільного;</li>
<li>¼ чайної ложки морської солі;</li>
<li>мука.</li>
</ul>
<p>виготовлення</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.80 -->
<div class=

  1. Соду і сіль додають в борошно і ретельно перемішуємо. Розм’яклої вершкове масло змішуємо з цукровим піском і поступово вводимо: яйця, 1 столову ложку борошна, соду, екстракт ванільний. Далі перемішуємо всі складові.
  2. Продовжуємо поступово всипати борошно, замішуємо тісто і відправляємо його на 20 хвилин в камеру морозильника.
  3. Застеляємо деко папером для випічки. Прокручуючи тісто за допомогою м’ясорубки, утворюємо невеликі форми і розміщуємо їх на деку. У розігрітій духовці печемо печиво 15 хвилин.

Рецепт пісочного печива через м’ясорубку з майонезом

Пісочне печиво через м' /></div>
</p>
<p>Приготування основи для пісочного печива з майонезом теж досить просте, як і в попередніх рецептах. Тому клопоти на кухні будуть не довгими, але приємними.</p>
<p>продукти:</p>
<ul>
<li>2-3 курячі яйця;</li>
<li>250 г майонезу будь-якої жирності;</li>
<li>200 г цукру;</li>
<li>10 г соди, гашеного соком лимона або оцтом;</li>
<li>1 пакетик ваніліну;</li>
<li>180 г маргарину;</li>
<li>приблизно 4 склянки борошна.</li>
</ul>
<p>Готувати так:</p>
<ol>
<li>З’єднуємо яйця і цукор, збиваємо вінчиком. По черзі додаємо майонез, ванілін і розм’якшений маргарин. Далі міксером перемішуємо масу протягом 7 хвилин. Потім додаємо соду.</li>
<li>Попередньо просіяне борошно додаємо в нашу суміш і замішуємо тісто. Воно повинно вийти досить пластичним.</li>
<li>Тісто відправляємо на холод, краще в холодильник на 50 хвилин.</li>
<li>Пропускаємо через м’ясорубку наше тісто. Утворити полосочки для нашого майбутнього печива і викладаємо на деко, вистелений папером для випічки.</li>
<li>Розміщуємо деко в розігріту духовку і випікаємо протягом 15 хвилин при температурі 180С.</li>
</ol>
<p>Випробувавши такі прості рецепти, ви ще раз переконаєтеся в тому, що пісочне тісто, пропущене через м’ясорубку, надає можливість проявити творчість і отримати оригінальні за формою солодощі. Це може бути печиво або навіть торт по типу «мурашник», основа під всілякі тістечка, десерти, цукерки. А якщо додати в пісочне тісто прянощі, то можна отримати печиво з новим незвичайним смаком.
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.80 -->
<div class=

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*