Домашні вироби багато в чому перевершують випічку з магазину, буфета або їдальні. Особливо печиво, спечене своїми руками, вражає своєю ніжністю, свіжістю і ароматом. Сьогодні ми хочемо вам запропонувати рецепти пісочного печива через м’ясорубку, котороие були дуже популярні ще у врмени СРСР.
Пісочне тісто для печива через м’ясорубку полягає у вдалій угрупованню продуктів і надання невигадливій форми кондитерським виробам. Саме ж тісто також має відмінну рису, будучи пісочним, воно обов’язково замішується на маргарині, вершковому маслі, смальці.
Рецепт на свинячому смальці – привіт з радянського минулого (дуже смачний привіт!)
- Соду і сіль додають в борошно і ретельно перемішуємо. Розм’яклої вершкове масло змішуємо з цукровим піском і поступово вводимо: яйця, 1 столову ложку борошна, соду, екстракт ванільний. Далі перемішуємо всі складові.
- Продовжуємо поступово всипати борошно, замішуємо тісто і відправляємо його на 20 хвилин в камеру морозильника.
- Застеляємо деко папером для випічки. Прокручуючи тісто за допомогою м’ясорубки, утворюємо невеликі форми і розміщуємо їх на деку. У розігрітій духовці печемо печиво 15 хвилин.
Leave a Reply