Рецепти солодкої ковбаски з печива – смак щасливого дитинства



Вітаю, дорогі друзі. Кожен з нас не проти поласувати смачними десертами, тільки зайнятися їх приготуванням не завжди вистачає часу. У сучасному світі зайнятих людей набирають популярність рецепти швидкого приготування солодощів. Одним з таких є старий, улюблений з дитинства рецепт печива ковбаска з печива.

Як приготувати з печива солодку ковбаску – важливі нюанси

Рецепти солодкої ковбаски з печива - смак щасливого дитинства

Навіть найпростіший рецепт популярного ласощі не забезпечить вдалого приготування, якщо ви залишите в стороні правила підбору правильних інгредієнтів:

  1. Солодка ковбаска не сприймає сортів печива галетного, солоного або містить присмаки інших спецій.
  2. Вершкове масло вибирайте свіже, виготовлене на основі пастеризованих вершків. Маргарин, тверді масла рослинного походження залиште для іншого блюда і навіть не експериментуйте з ними в якості дешевої альтернативи вершковому маслу.
  3. Какао, що входить як в класичний рецепт, так і до складу ковбаси шоколадної, що не замінюється какао-порошком.

Смак вашого майбутнього кулінарного вишуканості буде повністю залежати від натуральності продуктів, що входять до його складу.

1. Вершкова ковбаска з печивом

Рецепти солодкої ковбаски з печива - смак щасливого дитинства

Як і м’ясна, так і вершкова ковбаска виявляється досить калорійною. Вона виходить настільки смачною, що відкусивши разок, ти переконуєш себе: адже не кожен день ее ем!

Рецептурні інгредієнти:

  • 180 г якісного коров’ячого масла;
  • 450 г пісочного печива;
  • 400 г м’яких ірисок або цукерок відповідної тягучість;
  • 400 г арахісу очищеного;
  • 400 г молока згущеного.

приготування

  1. Вершкове масло, цукерки поміщаємо в каструльку, ставимо на вогонь. Постійно помішуючи інгредієнти, надаємо масі однорідний вид. Знімаємо посудину з вогню і даємо суміші трохи охолонути.
  2. Чи не втрачаємо часу дарма і займаємося переробкою інших продуктів. У целофановий пакет засипаємо горіхи, печиво і за допомогою дерев’яної качалки подрібнюємо їх. Виробляємо віддають перевагу катанню руху до повного подрібнення продуктів в крихту. Причому крихта повинна вийти кусочкообразная.
  3. За цей час вершково-цукеркова маса призуп, можна виливати в неї згущене молоко. Ретельно перемішавши вийшов склад, виливаємо його в крошкообразную суху суміш.
  4. За допомогою ложки ретельно перемішуємо суміш, викладаємо її потім на харчову плівку. Здійснюючи кілька оборотів, отримуємо ковбаску.
  5. Далі зав’язуємо один кінець плівки, а другий перекручуємо в джгут, як обгортку цукерки, до однорідного утрамбовиванія. Тепер другий кінець також зав’язується – і ковбаска доходить до готовності в прохолодному місці.

2. Експрес-ковбаска з видом і смаком ірисок

Рецепти солодкої ковбаски з печива - смак щасливого дитинства

Пропонуємо випробувати наступний рецепт ковбаски з печива – і ви переконаєтеся, що швидкий рецепт поетапного приготування такого десерту витратить близько 20 хвилин. Тепер ми приготуємо ковбаску зі згущеним молоком. Оригінальність страви в тому, що за зовнішнім виглядом воно являє домашні вершкові батончики.

Отже, беремо:

  • 350 г печива;
  • 180 г масла коров’ячого;
  • 1 банку згущеного молока.

приготування:

  1. Дробу печиво в м’ясорубці і складаємо вийшла суху масу в глибоку ємність.
  2. Вершкове масло топимо на вогні і з’єднуємо зі згущеним молоком. Потім вийшла сумішшю заливаємо подрібнене печиво і ретельно вимішуємо всю масу до однорідної консистенції.
  3. Руками формуємо батончики і вкладаємо їх на форму. Утворені домашні цукерки прибираємо в холодне місце для готовності.
  4. Перед подачею до столу можна припудрити солодощі або прикрасити кондитерськими присипками для прикраси.

Випробувавши даний рецепт, в наступний раз ви можете приготувати подібні батончики з печива вже у вигляді ковбасок.

3. Ковбаски з какао і печива

Рецепти солодкої ковбаски з печива - смак щасливого дитинства


Даний десерт буде володіти особливим смаком, якщо доповнити склад горіхами і цукатами. А який аромат і смак ви отримаєте, приготувавши подібний шедевр! Для цього нам потрібно 20 хвилин вільного часу і в результаті на наступний ранок сніданок з шикарним десертом, з чашкою міцної кави зарядить позитивним настроєм на весь будній день.

продукти:



  • 0,5 кг печива;
  • 50 г какао;
  • ½ склянки цукрового піску;
  • 220 г вершкового масла;
  • 100 мл молока будь-якої жирності;
  • ванілін;
  • 50 г цукатів;
  • 50 г очищених волоських горіхів.

Цукати необхідно нарізати. Відразу слід звернути увагу на вибір горіхів для ковбасок. Даний рецептурний склад пропонує використовувати волоські горіхи. Але в даному випадку підійдуть і інші сорти, наприклад, арахіс або ліщина (фундук). Можна купити пакетовані смажені горішки в магазині.

Рецепт рекомендує використовувати обсмажені горіхи. Для цього попередньо обсмажуємо їх на сковороді або підсушують в духовці, або мікрохвильовій печі. Головна вимога – досягти хрустких властивостей.

Поки смажаться горішки, займемося іншими інгредієнтами. Беремо печиво і подрібнюємо. Тут важливо врахувати, що нам необхідно отримати суміш з печива різної сипучості. Для цього ми добиваємося отримання дрібної сипучої пилу з великих частинок печива.

Допоможуть досягти такого результату 3 види механічного впливу:

  • пропускаємо печиво через найбільшу насадку м’ясорубки;
  • ламаємо печиво руками;
  • використовуємо поверхневе дроблення твердим предметом.

За цей час горішки подсушат, можна сміливо їх виставити на холод для охолодження. Далі з’єднуємо наступні продукти: молоко, цукровий пісок, вершкове масло, какао. Ретельно перемішуємо і ставимо на плиту, постійно помішуючи.

Маса буде вважатися готовою після повного розчинення вершкового масла. В отриману шоколадну рідину засипаємо розбитої печиво. Туди ж ми засипаємо горіхи, цукати.

Як краще вчинити з горіхами: залишити в незмінному вигляді або подрібнити, – вирішувати вам. Подрібнити горіхи можна в такий спосіб: помістити їх в щільний целофан, і роздрібнити за допомогою кухонного молоточка. Обсмажені горішки подрібнюються швидко і легко.

Тепер всі інгредієнти знаходяться в одній посудині, залишається вимісити їх в одну масу і сформувати ковбаски. Для цього потрібно взяти спеціальні оболонки, які використовуються для приготування м’ясних сосисок, і заповнити їх масою на основі печива, зафіксувавши краю з обох сторін.

У разі відсутності такого пакувального матеріалу, можна скористатися харчовою плівкою, попередньо поставивши розмір вашим майбутнім шоколадним ковбасок.

Кількість ковбасок у кожного вийде своє, в залежності від обраного розміру кондитерських виробів.

Ось так легким рухом ми перетворили звичайне печиво в хитромудру смачну солодкість у вигляді темних ковбасок з білими вкрапленнями в середині.

4. Рецепт шоколадної ковбаси з печива і какао

Рецепти солодкої ковбаски з печива - смак щасливого дитинства

Шоколадна кондитерська ковбаса визнана відмінним десертом, який подають не тільки на сніданок, а й на будь-яке свято.

Завдання господині проста і аналогічна приготуванню рецептів солодких ковбас, представлених вище, а саме: змішати необхідні продукти, згорнути їх в рулет або ковбасу за допомогою харчової плівки і відправити в холодильник на кілька годин.

Отже, приготуємося побалувати своїх рідних шоколадної ковбасою за маминим рецептом.

Складові:

  • 600 г магазинного пісочного печива;
  • 180-200 г вершкового масла;
  • 2/3 склянки цукру;
  • 3 столових ложки какао;
  • 2-3 столових ложки молока.

приготування:

Купуємо в магазині солодке пісочне печиво. Переробка печива даного рецепта трохи ускладнена і являє двоетапне подрібнення. Спочатку печиво цілком поміщається в ємність і ламається руками приблизно на четвертини їх розміру. Подальша їх переробка відбувається в кухонному комбайні. Пересипаємо отриману суміш в суху посудину і на час отставляем в сторону.

Займаємося приготування шоколадної маси. Беремо вершкове масло, поміщаємо його в неглибоку каструлю і розігріваємо на слабкому вогні. Переконавшись, що масло розтопити, приєднуємо до нього цукор, молоко, какао. Чи не збільшуючи температуру нагрівання суміші, повільно доводимо до кипіння і утримуємо на вогні ще три хвилини.

Знімаємо каструлю з плити і, не чекаючи охолодження, засипаємо туди крихту з печива. За допомогою кухонного лопатки або ложки старанно перемішуємо всі складові страви і викладаємо на целофановий пакет. Звертаємо масу ковбаскою і закріплюємо бічні кінці плівки.

Відправляємо десерт на ніч в холодильник. Вранці звільняємо шоколадну ковбаску від оболонки, посипаємо цукровою пудрою і нарізаємо шматочками. Сніданок готовий!

5. Відеорецепт приготування шоколадної ковбаски з печива “Посмішка негра”

Ми розповіли, як зробити смачний швидкий десерт на основі печива. Вам залишається запастися необхідним набором продуктів, знайти трохи часу і скористатися нашими рецептами смачного і ароматного десерту.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*