Такої смакоти ви точно ніколи не пробували, але ж в цьому рецепті приготування нереального ласощі використовуються самі звичайні продукти. Привертає в таких сирники не тільки поєднання смаків, а й поєднання різних структур.
М’які і ніжні сирники з шоколадною начинкою дуже вигідно відтіняються кілька хрусткою і розсипчастою структурою шоколадної начинки, приготовленої з використанням печива.
Крім ласого смаку сирників з шоколадною начинкою ви отримаєте ще й повноцінне збалансоване харчування, яке забезпечить вас працездатністю на досить великий проміжок часу. Необхідний нам для здорового харчування білок, представлений в даному блюді у вигляді сиру, доповнений таким цінним продуктом харчування, як шоколад, присутній в сирники у вигляді какао – порошку.
Доведено, що регулярне і помірне вживання в їжу какао – бобів, омолоджує організм і продовжує життя, сприяють цьому процесу, що містяться в них природні антиоксиданти.
Сирники з шоколадною начинкою смачний рецепт приготування, яких ми вам пропонуємо, просто знахідка для дитячого харчування, до того ж вам зовсім не доведеться примушувати дітей їх з’їсти, зроблять вони це добровільно і з великим ентузіазмом.
Заготовити це ласе частування ви можете і про запас, пару днів вони будуть лежати в холодильнику без шкоди для смаку і якості.
Інгредієнти для сирників з шоколадною начинкою:
Для сирників:
- сир – 500 г,
- яйця – 3 шт.,
- цукор – 1 ст.л.,
- сіль за смаком,
- манна крупа – 2 ст.л.,
- пшеничне борошно, для обвалювання сирників,
- ванілін – ½ пакетика;
Для начинки:
- какао – порошок – 3 ст.л.,
- печиво – будь-яке – 150 г,
- згущене молоко – 3 ст.л .;
Для обсмажування:
- рослинна олія.
Як приготувати сирники з шоколадом:
Приготувати сирники для ласунів ви зможете з більшою кількістю цукру, але, якщо ви дбаєте про своє здоров’я, то мінімальна кількість цукру, вказане в рецепті, цілком має вас влаштувати.
Для приготування не просто сирників, а чарівних за смаком сирників, потрібно уважний підхід до придбання сиру, він повинен бути дуже високої якості, наісвежайшая, ніжним і м’яким.
Якщо вам вдалося отримати такий сир, то просто викладаємо його в ємність для замішування тіста для сирників, в разі Суховатого або зернистого основного продукту, пропускаємо його через м’ясорубку або розминаємо виделкою.
У ємність з сиром додаємо манну крупу, цукор, ванілін і яйця, солимо по – смаку, всю масу ретельно перемішуємо і залишаємо на двадцять хвилин для набухання манної крупи, що позначиться на відмінному смаку сирників з шоколадною начинкою.
Поки сирна маса вистоюється, готуємо шоколадне наповнення сирників, для чого спочатку подрібнюємо печиво до стану борошна за допомогою кухонного комбайна, можна зупинити цей процес трохи раніше, з тим розрахунком, щоб в борошні з печива залишалися невеликі шматочки.
У досить просторій ємності змішуємо борошно з печива, какао – порошок і згущене молоко, все дуже ретельно вимішуємо вручну.
Після отримання однорідної шоколадної маси щільної і пластичної, ліпимо з неї невеликі тонкі коржі, діаметром трохи меншим, ніж діаметр сирників, потім, складаємо їх на тарілку і залишаємо на робочому столі.
З приготованого тесту для сирників також формуємо коржі, більшого діаметра, ніж коржі з шоколадної маси. На цьому етапі є два варіанти подальших дій, в залежності від консистенції вийшла сирної маси:
- Якщо маса рідкувата, то просто викладаємо її ложкою на розігріту з рослинним маслом сковорідку, зверху розкладаємо шоколадні коржі і закриваємо невеликою порцією сирної маси.
- При отриманні більш щільного сирного тесту, кладемо шоколадну корж між двома сирними, обвалюють у борошні і обсмажити на олії.
Готові сирники з шоколадною начинкою подаємо до столу зі сметаною або джемом, приємного апетиту!
Leave a Reply