Якщо потрібна швидка в приготуванні і смачна закуска, зверніть увагу на нашу добірку, в якій зібрані відмінні рецепти, як можна приготувати гарячі бутерброди з сайра в духовці.
Сайра – риба корисна в усіх відношеннях, і дуже смачна. У поєднанні з іншими добавками можна зробити ситну оригінальну закуску.
Зміст
- Гарячий бутерброд з сайра і помідорами на швидку руку
- Гарячі бутерброди з сайра і огірками
- Дуже смачні сендвічі з консервованою рибою, яйцями і часником
- Гарячі бутерброди з сайра і зеленню в мікрохвильовці
- 1 французький багет;
- 2 червоні помідори;
- 1 банка консервованої сайри;
- 150 грамів твердого сиру;
- 1 пачка майонезу.
- 200 грамів риби сайри;
- 1 буханець чорного хліба;
- 3 солоні огірки;
- 100 грамів твердого сиру;
- 2 зубчики часнику;
- 3 столові ложки майонезу.
- 6 булочок для сендвічів;
- 250 г консервованої риби;
- 100 грамів твердого сиру
- 3 курячі яйця;
- 2 зубчики часнику;
- 1 цибулина;
- 5 столових ложок майонезу;
- Сіль і перець за смаком.
- 10 скибочок батона;
- 1 ріпчаста цибулина;
- 1 банка сайри в олії;
- 1 невеликий пучок кропу;
- 50 грамів твердого сиру;
- 2 столові ложки рослинної олії;
- 2 столові ложки майонезу.
1. Гарячий бутерброд з сайра і помідорами на швидку руку
Складові:
приготування:
Відкрийте банку з консервованою сайра і перелийте її вміст в невелику миску, де потрібно буде розминати виделкою рибу. Вимийте помідори і наріжте їх великими кільцями, посоліть їх і відкладіть з рибою в сторону. Твердий сир подрібніть, використовуючи дрібну тертку, в соломку, яку змішайте з майонезом в іншій мисочці.
На шматочок багета покладіть по ложці риби, другим шаром – скибочку помідора, і зверху шар сирно-майонезній суміші. Викладіть бутерброди з сайри і сиром на велике деко і протягом 15 хвилин випікайте в духовці при температурі близько 200 градусів Цельсія.
2. Гарячі бутерброди з сайра і огірками
Складові:
приготування:
Наріжте декілька солоних огірків кружечками, а чорний хліб – на скибочки. Потріть сир на крупній тертці і додайте до нього майонез, ретельно перемішайте, щоб вийшла сирна паста, якою потрібно змастити шматочки хліба. На кожен з них викладіть трохи сайри і кружечок-другий огірка, а зверху ще додати трохи тертого сиру для смаку і краси.
Випікайте в духовці 10-12 хвилин, щоб сир розплавився і хліб покрився хрусткою скоринкою. Гарячі бутерброди з сайра і огірками добре поєднуються з соусом тартар.
3. Дуже смачні сендвічі з консервованою рибою, яйцями і часником
Складові:
приготування:
Перш за все, як приготувати гарячі бутерброди з сайра, відваріть яйця круто і Очистіть їх від шкаралупи, дрібно наріжте. Сайру теж потрібно подрібнити і додати в одну миску до яєць, туди ж нарубати і цибулю з часником. Перемішайте вміст миски, посоліть і поперчіть, якщо це здається необхідним, і додайте майонез.
Розріжте булочки на дві половинки, кожну з яких потрібно рясно змастити яєчно-рибною пастою, потім, склавши дві половинки разом, підсмажте булочки в духовці близько 5 хвилин. Бутерброди повинні покритися рум’яною хрусткою скоринкою.
4. Гарячі бутерброди з сайра і зеленню в мікрохвильовці
Складові:
приготування:
Насамперед приготуйте грінки, підсмаживши на рослинному маслі скибочки білого хліба до золотистого кольору. На тій самій олії підсмажте і дрібно нарізану цибулю, і дочекайтеся, коли він стане прозорим.
Змішайте піджарку з рибою і додайте в суміш трави, наприклад, кріп. Готової бутербродної начинкою покрийте кожну скибочку, прикрасьте зеленню, і запікайте в мікрохвильовій печі не більше двох хвилин.
Leave a Reply