Як приготувати млинці з кабачків: 5 рецептів на будь-який смак



Кабачкові млинці – саме ходове блюдо в літній період. Достаток освіжаючий дієтичний овоча дає можливість господарочкам всіляко експериментувати в приготуванні цієї страви, доповнюючи його різними компонентами. Млинці з кабачків рецепти з фото, яких наведені нижче, – справжні ласощі для рідних і друзів.

Зміст:

  1. Млинці з кабачків з часником і сиром
  2. Солодкі млинці з цукіні
  3. Млинці з кабачків на кефірі
  4. Млинці з цукіні без яєць
  5. Млинці з кабачків без борошна

Рецепт 1. Млинці з кабачків з часником і сиром

Як приготувати млинці з кабачків: 5 рецептів на будь-який смак

Приготувати цю пікантну і ароматну закуску можна на швидку руку. Це недороге і при цьому дуже смачна страва напевно сподобається багатьом.

Складові:

  • Цукіні – 300 г.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Часник – 2 зубки.
  • Сир голландський – 70 г.
  • Борошно пшеничне – 1/3 склянки.
  • Спеції та сіль.

Промити овоч, очистити від шкірки, натерти на великій тертці. Відставити на 15 хвилин. За цей час терта маса пустить сік, який необхідно віджати.

У миску з овочами вбити яйце, додати тертий на дрібну тертку сир, пропущений через прес часник, посолити, поперчити і добре перемішати.

На розпечену сковороду капнути пару крапель олії, викласти ложкою коржі з кабачкової тесту і обсмажити їх з обох боків до золотистого кольору.

Подавати Кабачково-сирні оладки з часником можна зі сметаною або майонезом. Такі млинці можуть стати відмінним гарніром до м’яса, риби або птиці.

Рецепт 2. Солодкі млинці з цукіні

Як приготувати млинці з кабачків: 5 рецептів на будь-який смак

Як приготувати з кабачків млинці із солодким смаком? Така закуска готуватися швидко і просто. Для цього потрібно:

  • Молоді плоди – 0,5 кг.
  • Цукор – 100 г.
  • Яйця – 1 шт.
  • Сіль – щіпка.
  • Борошно пшеничне – 100 г.

Промити плоди, очистити від шкірки, натерти на дрібній тертці і через час віджати сік, що утворився.

Додати до овочевий масі інші продукти – яйце, цукор і сіль. За кінцівці всипати борошно і добре перемішати. Підсмажити оладки до рум’яної скоринки і перекласти готову страву на паперовий рушник, щоб прибрати залишки жиру.

Подавати солодкі кабачкові млинці можна до чаю. Вони добре поєднуються зі сметаною.

Рецепт 3. Млинці з кабачків на кефірі

Як приготувати млинці з кабачків: 5 рецептів на будь-який смак

Цей ароматний і пишний продукт відмінно поєднується з будь-яким соусом і може стати чудово закускою, наприклад, на пікніку.

продукти:

  • Молоді овочі – 300 г.
  • Кефір – 1 стакан.
  • Борошно – 250 г.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Сіль – 0,5 чайної ложки.
  • Перець – за смаком.
  • Сода харчова – на кінчику ножа.

У глибоку ємність вбити яйце, посолити і злегка збити віночком. Для пікантності смаку можна додати 0,5 чайної ложки цукру.



Всипати соду в стакан з кефіром і на пару хвилин відставити. Потім вилити кефір в яєчну масу, добре перемішати.

Тепер можна приготувати овочі. Промити, очистити від шкірки і непотрібних елементів цукіні, натерти на середню терку і злегка віджати м’якоть.

З’єднати овочеву масу з кефіру яєчної. Щоб блюдо вийшло ароматним можна додати трохи кропу і петрушки, а також поперчити.

За кінцівці підсипати борошно в декілька заходів, постійно помішуючи тісто. Дуже важливо, щоб воно не вийшло занадто густим.

Сформувати коржі і обсмажити з двох сторін до золотистого кольору. Готові млинці з кабачків на кефірі можна подавати як в гарячому, так і холодному вигляді з соусом.

Такі млинці можна зробити не тільки на сковороді, а й в духовці, мультиварці.

Викласти на деко з пергаментним папером коржі з тіста і відправити на запікання в духовку на чверть години при температурі 180 градусів.

Для приготування в мультиварці необхідно вибрати опцію «Випічка» на півгодини.

Рецепт 4. Млинці з цукіні без яєць

Як приготувати млинці з кабачків: 5 рецептів на будь-який смак


Це корисна смакота припаде до душі багатьом. До того для його приготування не потрібно багато продуктів:

  • Молодий плід середнього розміру (300 г).
  • Олія соняшникова рафінована – 30 г.
  • Зелень, сіль і перець – за смаком.

Натерти підготовлені овочі, віджати сік і додати до них дрібно нарізану зелень.

Підсипати до цієї маси борошно – 50 г в декілька заходів, щоб тісто вийшло по консистенції густої сметани.

Змастити сковороду рослинною олією за допомогою силіконової пензлика, розігріти на вогні і обсмажити тісто з обох сторін, поки вони не підрум’яняться.

Рецепт 5. Млинці з кабачків без борошна

Як приготувати млинці з кабачків: 5 рецептів на будь-який смак

Це дієтичну, дивну і ніжну на смак закуску люблять готувати багато господині, особливо влітку – в період достатку зеленого овоча.

Необхідні інгредієнти:

  • Кабачок середнього розміру.
  • одна морква.
  • Куряче яйце.
  • Половинка ріпчастої цибулі.
  • Часник – 1 часточка.
  • Перець чорний мелений, сіль і зелень – за смаком.

Покроково приготувати такі млинці можна наступним чином. Спочатку потрібно приготувати овочі – промити, очистити від шкірки і натерти на середню терку – цукіні і моркву. Дрібно нашаткувати цибулю. З’єднати всі інгредієнти. Віджати сік, що утворився. Додати до овочевий масі, подрібнений через чеснокодавку часник, потім вбити яйце і гарненько перемішати всі продукти.

Сформувати коржі і викласти їх на розпеченій сковороді. Обсмажити з обох сторін млинці на середньому вогні до золотистого кольору. Остудити і подати на стіл зі сметаною або майонезом.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*