Найсмачніші і оригінальні рецепти млинців з м’ясом



Млинці – улюблена їжа більшості наших співвітчизників. Діляться млинці на два підвиди – солодкі і несолодкі. Відповідно, і начинка для кожного виду особлива. У несолодкі загортають яйце і рис з морквою, рибу, ікру, м’ясо, капусту, паштети. У рецепті самих млинців теж є деяка різниця. Сьогодні ми підібрали для вас найсмачніші рецепти приготування як готувати млинчиків з м’ясом і безвідмовний, якщо правильно дотримуватися, склад і співвідношення інгредієнтів.

Подача млинців з начинкою буває різною – їх згортають рулетом, складають у вигляді конвертів, трикутників, роблять мішечки.



Особливості приготування млинців

Найсмачніші і оригінальні рецепти млинців з м' /></div>
</p>
<p>Розраховано кількість інгредієнтів на 15-18 млинців. Залежить від розміру сковороди і спритності кухаря при розливанні.</p>
<ul>
<li>3 цілі яйця;</li>
<li>3 жовтки;</li>
<li>1 склянка борошна;</li>
<li>2 склянки молока;</li>
<li>Дрібка солі;</li>
<li>2 ст.л. рослинної олії.</li>
</ul>
<p>Тонкощі приготування такі:</p>
<ul>
<li>Яйця і жовтки сильно збивати не треба, а тільки віночком розмішати до однорідності.</li>
<li>Молоко брати холодну.</li>
<li>Рослинна олія додавати, коли тісто готове - тоді збити віночком.</li>
<li>Щоб перший млинець не був грудкою, наливати тісто треба на сильно розігріту сковороду.</li>
<li>Готові млинці треба складати стопкою.</li>
<li>Щоб вони були більш м'якими, їх можна змастити шматком холодного вершкового масла, відразу, як знімаються зі сковороди.</li>
</ul>
<h2>Французькі млинці-креп від кухаря П'єра Ерме</h2>
<p><div style=Найсмачніші і оригінальні рецепти млинців з м' /></div>
</p>
<p>Ці млинці виходять дуже тонкими, з хрусткою облямівкою. Щоб вони вийшли такими, є одна важлива вимога - готове тісто має «настоятися». Мінімальний час - 5-6 годин. Оптимально 12-24 години. У холодильнику рідке тісто можна тримати до 3-х днів. Сам кухар його робить за добу до часу смаження.</p>
<p>Начинка до таких млинців: м'ясний або печінковий паштет, грибний жульєн, червона риба</p>
<p>Складові:</p>
<ul>
<li>Молоко - 0,5 л;</li>
<li>Борошно - 170 г;</li>
<li>Яйця - 5 шт.</li>
<li>Вершкове масло - 50 г;</li>
<li>Сіль - 1 ч.л..</li>
<li>Щіпка куркуми або солодкої паприки.</li>
</ul>
<p>приготування:</p>
<ol>
<li>Яйця злегка збити з сіллю.</li>
<li>Влити холодне молоко.</li>
<li>Додати борошно, куркуму і розмішати, щоб не було грудок.</li>
<li>Вершкове масло розтопити, додати, інтенсивно збити.</li>
<li>Відкласти тісто на 12-24 години. 1-2 рази за цей час перемішати.</li>
<li>Випікати на рослинній олії, наливаючи мінімальну кількість тіста, щоб покрити дно сковороди.</li>
</ol>
<h2>Пряне тісто для несолодких млинців з Польщі</h2>
<p><div style=Найсмачніші і оригінальні рецепти млинців з м' /></div>
</p>
<p>Для цих млинців використовується будь-яка м'ясна начинка, з грибами, а також, в них загортають кислу капусту, тушковану з копченими ковбасками.</p>
<p>Складові:</p>
<ul>
<li>2 склянки борошна;</li>
<li>5 яєць;</li>
<li>1,5 склянки сметани середньої жирності або жирних вершків;</li>
<li>1/3 ч.л. солі;</li>
<li>Щіпка меленого чорного перцю;</li>
<li>Щіпка мускатного горіха.</li>
</ul>
<p>приготування:</p>
<ol>
<li>Яйця збити з сіллю, перцем і мускатом.</li>
<li>Всипати борошно, додати сметану, добре розмішати.</li>
<li>Випікати на дуже гарячій сковороді, змащеній олією.</li>
</ol>
<h2>Кольорові млинці</h2>
<p><div style=Найсмачніші і оригінальні рецепти млинців з м' /></div>
</p>
<p>Цей варіант наслідках млинців відмінно виглядає на святковому столі. І оформити їх можна не тільки рулетиками, але і мішечками, конвертами, кульками - буде дуже оригінально.</p>
<p>Основний рецепт такий: із зазначених інгредієнтів зробити тісто звичайним чином.</p>
<ul>
<li>4 яйця;</li>
<li>0,8 л молока;</li>
<li>4 ст.л. рослинної олії;</li>
<li>0,5 ч.л. цукру;</li>
<li>0,5 ч.л. солі;</li>
<li>0,5 ч.л. соди;</li>
<li>Склянки теплої води.</li>
</ul>
<p>А щоб додати колір, отримане тісто розділити на 4 частини і пофарбувати різними соками в кількості 100 мл.</p>
<p>Використовувати такі соки (бажано, власного приготування):</p>
<ul>
<li>Для жовтого кольору - 0,25 ч.л. куркуми розвести в 100 мл теплої води.</li>
<li>Для бордового кольору - буряковий сік.</li>
<li>Помаранчевий окрас дає морквяний сік.</li>
<li>Зелений - шпинат.</li>
<li>Рожевий - томатний сік.</li>
<li>Майже чорний - пюре з чорниці.</li>
</ul>
<h2>Види начинок для м'ясних млинців</h2>
<h3>Куряча начинка</h3>
<p>На нашу думку, найсмачнішою буде класична начинка з курячого м'яса. Готується так:</p>
<ol>
<li>З 0,5 кг курки (або філе) зварити звичайний курячий бульйон - з корінням і зеленню. М'ясо залишити в ньому до охолодження.</li>
<li>Зняти м'ясо з кісток і порізати ножем на шматочки близько 1 см (як вийде).</li>
<li>1 цибулину обсмажити на 3-4 ложках рослинного масла до прозорості.</li>
<li>З'єднати з м'ясом, посолити, поперчити, а щоб начинка була ніжніше - додати трохи бульйону.</li>
</ol>
<p>Аналогічно готується наповнення для млинців з телятини, індички, м'яса іншої птиці.</p>
<h3>Начинка з смаженого фаршу</h3>
<p><div style=


Найсмачніші і оригінальні рецепти млинців з м' /></div>
</p>
<p>Другий варіант: фарш треба взяти сирої і обсмажити на сковороді з подрібненою цибулею до повної готовності. Додати спеції, сіль. Відмінна ідея - приправити ложкою кетчупу.</p>
<p>Начинка з ліверу (курячих потрошки). Шлуночки і сердечка в рівній кількості (по 200 г) відварити протягом години в підсоленій воді, з 1-2 лавровими листочками і 5-6 горошинами перцю. На сковороді спасерувати подрібнену цибулину, потім додати помиту курячу печінку і довести під кришкою до готовності, посолити, поперчити. Потім всі разом пропустити через м'ясорубку. Цю начинку можна доповнити рисом.</p>
<h3>Начинка з телятини з яйцем і зеленню для святкового столу</h3>
<p>Яловичину (0,8 кг) відварити цілісним шматком в бульйоні до повної готовності, дрібно порубати ножем поперек волокон. 2 цибулини дрібно порізати, посмажити на рослинному маслі, посолити, поперчити, додати до нього м'ясо і трохи підсмажити, перемішуючи. Зварені круто 2 яйця також порубати, змішати з м'ясом і подрібненим кропом. начинка готова.</p>
<p>Спекти млинці з універсального рецепту, на кожен помітити 2 ст.л. начинки, згорнути в щільні трубочки. Збити 2 яйця, вмочити кожну трубочку, потім в панірувальні сухарі і обсмажити на вершковому маслі з усіх боків. Подаються такі чудові млинці як доповнення до бульйону з зеленню.</p>
<h3>Начинка з шинки і рису</h3>
<p><div style=

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*